Gönderen Konu: SARIMSAK KANSER İLİŞKİSİ  (Okunma sayısı 78266 defa)

is

  • Ziyaretçi
SARIMSAK KANSER İLİŞKİSİ
« : 11 Ağustos 2013, 15:27:43 »
SARIMSAĞIN İNANILMAZ MUCİZESİ

           Çin' de yapılan bir araştırmada, haftada iki kez, çiğ sarımsak tüketenlerin, akciğer kanserine yakalanma riskinin % 44 azaldığını gösterdi.
           
           Vücuttaki iltihabı giderdiği ve antioksidan görevi gördüğü bilinen sarımsağın, sigara içenlerde ya da dumana maruz kalanlarda bile riski yaklaşık % 30 azalttığı belirtildi.

           Pişmiş sarımsağın aynı etkileri sağlayıp sağlamadığıysa henüz bilinmiyor.

           Araştırma, "Cancer Prevention Research" dergisinde yayımlandı.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2013, 15:29:24 Gönderen: is »